עמותת מעוז

תהליך התכנון החל ביעוץ במציאת המיקום המתאים ללקוחות. נבחנו אתרים רבים, עד שהוחלט על המיקום הסופי ובו תוכננו 1000 מ״ר של משרדים. עקב גודל השטח ועומקו היה מאד חשוב לנו להכניס אור יום לכל חלל המשרדים. אי לכך שמרנו על מנעד צבעים בהיר, כאשר את הטונים הכהים השארנו לצבעי הלוגו התכולים. השתמשנו בזיגוג רצפה תקרה כדי להגדיל את מעבר האור ובגופי תאורה בהארה גבוהה ואחידה בחלל. עקב גובה התקרה המגביל החלטנו לוותר על הנמכת תקרה ומשום שרצינו לתת מענה אקוסטי טוב -בד בבד עם יצירת האחדה על פני תקרת הבטון הפגומה- יישמנו טיח אקוסטי בכל האזורים הציבוריים. כך שמרנו על תקרה גבוהה, אסתטית ובעלת ספיגה אקוסטית טובה. את כל ההידראנטים השגנו אישור לצביעה בצבעי הלוגו ושילבנו תאורה המתייחסת לכיוונים השונים. הצטיידות הריהוט והסטיילינג נעשתה בתקציב מאד מהודק והקפדנו על שימוש בתוצרת ישראלית ומקומית היכן שיכולנו. בנוסף מיחזרנו ריהוט ישן באמצעות התאמות פשוטות וחסכנו עלויות גדולות. התוצאה היא משרדים בהירים, מרווחים ומלאי אור היוצרים סביבת עבודה מזמינה ונעימה.