פרוייקטים - מסחרי
 
חנות איי רובוט בקיריון

לתכנון חנות זו הגענו לאחר שבאמתחתנו 7 חנויות פעילות ויפות הנושאות את אותו הרעיון העיצובי, אותו רצינו לזקק הפעם. נשארנו עם השמירה על הנקיון העיצובי, שלמעשה עוזר בתהליך המכירה של השואב הרובוטי, אך החלטנו להנכיח יותר את צבע המותג ולייתר את כל רהיטי העזר שהיו בחנויות הקודמות, לטובת במת תצוגה אחת ארוכה ורב תכליתית. הצלחנו לייצר מתקן ייחודי לתליית הרובוטים על הקיר, עברנו לקופה וסליקה מינימלית והשתמשנו בפתרון אקוסטי ממוקד המאחזר את צורת המוצר המעוגלת של הלקוח.

המשך

משרדי ארגון חברתי במרכז
 

תהליך התכנון החל ביעוץ במציאת המיקום המתאים ללקוחות. נבחנו אתרים רבים, עד שהוחלט על המיקום הסופי ובו תוכננו 1000 מ״ר של משרדים. עקב גודל השטח ועומקו היה מאד חשוב לנו להכניס אור יום לכל חלל המשרדים. אי לכך שמרנו על מנעד צבעים בהיר, כאשר את הטונים הכהים השארנו לצבעי הלוגו התכולים. השתמשנו בזיגוג רצפה תקרה כדי להגדיל את מעבר האור ובגופי תאורה בהארה גבוהה ואחידה בחלל. עקב גובה התקרה המגביל החלטנו לוותר על הנמכת תקרה ומשום שרצינו לתת מענה אקוסטי טוב -בד בבד עם יצירת האחדה על פני תקרת הבטון הפגומה- יישמנו טיח אקוסטי בכל האזורים הציבוריים. כך שמרנו על תקרה גבוהה, אסתטית ובעלת ספיגה אקוסטית טובה. את כל ההידראנטים השגנו אישור לצביעה בצבעי הלוגו ושילבנו תאורה המתייחסת לכיוונים השונים. הצטיידות הריהוט והסטיילינג נעשתה בתקציב מאד מהודק והקפדנו על שימוש בתוצרת ישראלית ומקומית היכן שיכולנו. בנוסף מיחזרנו ריהוט ישן באמצעות התאמות פשוטות וחסכנו עלויות גדולות. התוצאה היא משרדים בהירים, מרווחים ומלאי אור היוצרים סביבת עבודה מזמינה ונעימה.

המשך

משרדי  מרכז חינוכי בלוד
 

מרכז חינוכי בלוד, המשוייך לחברה למתנס"ים, חיפש להפוך את חדרי המשרדים שלו לחדרי פגישות ואת החלל המרכזי למזמין יותר. 

המטרה היתה ליצור מקום בו כל מנחי הסדנאות, בתחומי היצירה השונים, יוכלו לקבל הנחיה בסביבה המעוררת השראה ונעימות. יחד עם הצוות המוביל של המרכז, השתמשנו בשפה האומנתית שלהם כדי ליצור את האווירה הנכונה המטפחת מחשבה יצירתית ושיתוף פעולה.

המשך

משרדים בלוד
 

משרדי עמותה העוזרת בשילוב תעסוקתי לאקדמאים יוצאי אתיופיה. תכנון המשרדים נעשה בשיתוף עם יזם הפרוייקט ובתקציב מהודק במיוחד. בשלב הראשון נבחנה השפה הארגונית של העמותה ומטרותיה, כדי ליישם נכונה את החלל החדש לצרכיהם. הוחלט לייתר את חדר הישיבות הגדול ובמקומו למקם אולם פעילות גדול עם מחיצה גמישה. בלב המשרדים תוכנן חלל מרכזי נינוח, אשר מתפקד מצויין לפגישות קטנות, אך יכול בעת הצורך, לאכלס 40  איש למצגות, עם חיווט מלא ונסתר. החלל המרכזי שופע אור יום מכל המשרדים ההיקפיים באמצעות קירות זכוכית, אך האקוסטיקה נשמרה היטב, הודות לבחירת חומרים נכונה ועבודת אמנות, בהזמנה מיוחדת, עבור הקיר הגדול. בכל החדרים יוצרו הכנות מיוחדות לתוספת עובדים עתידיים, כדי לשמור על גמישותם. התרבות הארגונית הנעימה והמזמינה שוקפה בבחירת כל החומרים והצבעים במשרד.

המשך

משרדים ברמת גן
 

חברה העוסקת ב"חווית משתמש" חיפשה חלל עבודה גמיש בשטח של כ200 מ"ר. האתגרים היו מילוי החלל בעל החלונות המועטים -באור נעים, והקניית אווירה ביתית נעימה, בד בבד עם מקצועיות ואפקטיביות. הכנסנו אור על ידי שימוש בקירות זכוכית שמשמשים גם כקירות מחיקים- אך לא התפשרנו על אקוסטיקה וייצרנו פרט מיוחד של חיפוי גבס המסתיר את מסגרת הדלת האקוסטית. בחדרים קטנים ייצרנו אווירה חוויתית כגון "חדר-ים" עם חול ומשחקי חוף או אזור השתרעות משעשע, עם איור קיר העוסק בעולם התוכן של החברה. חיזקנו את המותג באמצעות שימוש מבוקר בצבעי הלוגו ואפילו ייצרנו מדף מיוחד לברווזים בדרך לחדרי השירותים.

המשך

משרדים ביהוד 2
 

משרדים לחברה המייבאת מוצרי חשמל לישראל. בתחילת תקופת השכרת הנכס, נעשו במשרדים התאמות מינימליות טרם העברת החברה לצורך שמירה על תקציב מינמאלי. לאחר מספר שנים, ערכנו שינויים משמעותיים יותר, להתאים לצרכי החברה שגדלה והתחזקה. שמרנו על רוב החלוקה הפנימית אך החלפנו חיפויים, צבעים, ריהוט ותאורה. פתחנו בקירות הקיימים חלונות שהביאו אור למעבר הפנימי המרכזי ועזרו ליצירת קשר עין בין המשרדים השונים. ייצרנו שטחי אחסון הכרחיים על חשבון אזורים לא מנוצלים והוספנו חדרי עבודה נדרשים.

המשך

 
בית קפה בתל אביב

בית קפה, מעדנייה וקונדיטוריה בלב תל אביב. השיפוץ התבצע בעדינות לצד הפעילות השוטפת של בית הקפה. כבר בביקור הראשון אובחנו האזורים הדורשים מענה- הגדלת כמות האור בחלל, יצירת אזור ישיבה חיצוני והגברת תחושת הטריות והתאווה לאכול- כל זאת בתקציב מינמלי ותוך שמירה על האווירה הביתית והחמימה של המקום.

המשך

 
משרדים בראשון לציון

חברת ציודי הדפסה הפכה מחסן ישן בן 600 מ"ר למשרדים דו מפלסיים.  השאיפה היתה להשאר נאמנים לקו התעשייתי אך ליצור סביבת עבודה נקייה ונעימה. רצפת הבטון הישנה והמוכתמת צופתה בציפוי חדשני דקיק (למניעת הפרשי גובה) ועמיד שהביא אור לחלל, ולעיצוב נבחרו אלמנטים מעץ אלון, ההולמים את הבטון. התאורה השתמשה במבנה אריחי התקרה האקוסטית לשטיפת החלל באור נעים שכולו מנורות לד חסכוניות בעלות אורך חיים ארוך במיוחד.

המשך

 
משרדים בקיסריה

חברת סטראטאפ חיפשה משרד מתאים, התהליך החל בליווי החברה בין נכסים שונים להשכרה ובדיקת התאמת השטחים לצרכים של החברה. משנמצא המקום המתאים, השיפוצים בוצעו על ידי בעל הנכס והתנהל משא ומתן לשיפור ושינוי המפרט המוצע, תוך תהליך עיצוב הנתפר במיוחד לצרכי השוכר. 300 מ"ר רבועים הפכו לשדירת חדרי משרדים, החובקת מעבדה פרטית, ומעבירה את מלוא אור היום לפנים החלל.

המשך

חנות איירובוט, גרנד קניון, חיפה
 

החנות בחיפה ממוקמת ב"גרנד קניון". שם עבדנו עם התקנים המחמירים של הקניון ועמדנו בכל הדרישות ואף הצלחנו לעצב חנות המשתמשת בגאומטריה הייחודית שלה בצורה מיטבית- הגברנו את החשיפה למוצר ויצרנו במות תצוגה ייחודיות. חנויות 'איי רובוט' הן קונספט שפיתחנו בשנת 2010. אז בירושלים, חנכנו את חנות איירובוט הראשונה בעולם. הרעיון שפיתחנו התבסס על שימוש בצרכי האחסון של החברה כאלמנט התצוגה העיקרי. במקום מחסן אחורי הפכנו את המידוף לאלמנט אסתטי. גולת הכותרת היתה העברת הרעיון של תחושת נקיון מהרגע הראשון בחנות. אתה נכנס ומייד מרגיש "נקי". השגנו את זה על ידי יצירת חנויות לבנות עם קווים ישרים ונקיים. במקביל, כדי לשדר גם נגישות ופרקטיות- בחרנו את כל החומרים בגימור מט. התוצאה היא חנויות נעימות המשדרות ניקיון ומדגישות את המוצר.

המשך

משרדים ביהוד 1 
 

חברת בניה ביקשה לשפץ קומה שלמה בבניין משרדים כ- 350 מ"ר. הסבנו את החללים הקטנים שהיו בה, לשטח המאפשר לכל החברות השונות, שבבעלות הלקוח, לבוא לידי ביטוי במקום. מן החלל המרכזי מתפצלים חדרי המנכ"לים השונים, החברות השונות ומנהליהן יכולים להפגש בחלל המרכזי ונהנים משירותי מזכירות והדפסה משותפים. במקרה זה, הלקוח היה גם הקבלן ובוצעו פרטים ייחודיים בחלל הכוללים לאונג' סודי ומרפסת הרגעות. אזור נוסף הופרד לצרכי השכרה ולכן יצרנו מבואה נפרדת.

המשך

חנות איירובוט, קניון מלחה, ירושלים
 

החנות בקניון מלחה בגודל של כ90 מ"ר הינה החנות החדשה ביותר ברשת. העבודה בקניון הינה מורכבת ודורשת שקט, נקיון מאבק ועבודה בשעות לא שגרתיות (כשהקניון סגור) הכל בוצע בהצלחה יתירה. חנויות 'איי רובוט' הן קונספט שפיתחנו בשנת 2010. אז בירושלים, מול מלון המלך דוד, חנכנו את חנות איירובוט הראשונה בעולם. הרעיון שפיתחנו התבסס על שימוש בצרכי האחסון של החברה כאלמנט התצוגה העיקרי. במקום מחסן אחורי, הפכנו את המידוף לאלמנט אסתטי. גולת הכותרת היתה העברת הרעיון של תחושת נקיון, מהרגע הראשון בחנות. אתה נכנס ומייד מרגיש "נקי". השגנו את זה, על ידי יצירת חנויות לבנות עם קווים ישרים ונקיים. במקביל, כדי לשדר גם נגישות ופרקטיות- בחרנו את כל החומרים בגימור מט. התוצאה היא חנויות נעימות המשדרות ניקיון ומדגישות את המוצר.

המשך

משרדים באביחיל
 

בפרוייקט מעניין זה, בוצעה יחידת משרדים קטנה ועצמאית עבור חברת סטארטאפ, בתחום החינוך המקוון. חלק מעמדות העבודה בוצעו בעמידה- משום שהחברה דוגלת באקטיביות ומיקמה הליכונים מול המחשבים, כך שניתן לעבוד תוך כדי הליכה. בנוסף, רוב העבודה בוצעה בסדנת מלאכה והיחידה הובאה במלואה, מוכנה לעבודה, על גבי משאיות, הורכבה בשטח וחוברה לתשתיות.

המשך

חנות איירובוט, המלך דוד, ירושלים
 

חנויות 'איי רובוט' הן קונספט שפיתחנו בשנת 2010. במיקום זה, מול מלון המלך דוד, חנכנו למעשה את חנות איירובוט הראשונה בעולם. גודלה של החנות כ70 מ"ר. הרעיון שפיתחנו התבסס על שימוש בצרכי האחסון של החברה כאלמנט התצוגה העיקרי. במקום מחסן אחורי, הפכנו את המידוף לאלמנט אסתטי. גולת הכותרת היתה העברת הרעיון של תחושת נקיון, מהרגע הראשון בחנות. אתה נכנס ומייד מרגיש "נקי". השגנו את זה, על ידי יצירת חנויות לבנות עם קווים ישרים ונקיים. במקביל, כדי לשדר גם נגישות ופרקטיות- בחרנו את כל החומרים בגימור מט. התוצאה היא חנויות נעימות המשדרות ניקיון ומדגישות את המוצר.

המשך

משרד עורכי דין בתל אביב
 

המשרד בגודל של כ110 מ"ר, ממקומם בבנין מגורים בצפון תל אביב בקומת פארטר ונזקק לרענון ותיקון בעיות קיימות. ללא שינויים נרחבים ובלי הזזת קירות- יצרנו כניסה נעימה וייצוגית אל המשרד, החלפנו את הפתחים באלומיניום מינמלי והגדלנו את כמות האור בחלל, גם על ידי בחירה בצבעים בהירים יותר. השתמשנו בחללים לא מנוצלים ליצירת ארכיון פנימי ויחידות אחסון נרחבות. התוצאה המרהיבה כמובן השפיעה לטובה על כל השותפים והעובדים במשרד וגם איפשרה להתחיל לנהל פגישות במשרד עצמו.

המשך

חנות איירובוט, קניון מול הים, אילת
 

בקניון מול הים המבוקש התפנתה יחידת מסחר בגודל 11 מ"ר רבוע בלבד. אליה הצלחנו להכניס את כל האלמנטים הקבועים שלנו, מכל חנויות איי רובוט בישראל, תוך שמירה על הנקיון הויזואלי ועמידה בכל התנאים המחמירים של הנהלת הקניון. חנויות 'איי רובוט' הן קונספט שפיתחנו בשנת 2010. אז בירושלים, מול מלון המלך דוד, חנכנו את חנות איירובוט הראשונה בעולם. הרעיון שפיתחנו התבסס על שימוש בצרכי האחסון של החברה כאלמנט התצוגה העיקרי. במקום מחסן אחורי, הפכנו את המידוף לאלמנט אסתטי. גולת הכותרת היתה העברת הרעיון של תחושת נקיון, מהרגע הראשון בחנות. אתה נכנס ומייד מרגיש "נקי". השגנו את זה, על ידי יצירת חנויות לבנות עם קווים ישרים ונקיים. במקביל, כדי לשדר גם נגישות ופרקטיות- בחרנו את כל החומרים בגימור מט. התוצאה היא חנויות נעימות המשדרות ניקיון ומדגישות את המוצר.